We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jane Van De Vossebergen, een merrie met een zachtaardig karakter en een ware knuffelaar in de omgang, is een veelzijdig paard dat altijd bereid is om voor jou te werken. Ze beschikt over veel springcapaciteiten, zowel geschikt voor amateur- als ervaren springruiters. Momenteel springt ze tot 1m10, maar met meer training is hoger mogelijk. Dressuurmatig is ze fijn te rijden en op buitenrit is ze ook zeer braaf, zowel alleen als in groep. 

Jane loopt makkelijk de trailer op, erg braaf bij de hoefsmid, dierenarts en tandarts. Haar tanden worden jaarlijks gecontroleerd en ze is volledig in orde met inentingen en ontwormingen. Jane heeft geen stalgebreken en heeft regelmatig deelgenomen aan wedstrijden.

Ze staat te koop vanwege het beëindigen van de paardensport wegens studie en zoekt een vijfsterrenthuis. Het is mogelijk om haar uitrusting (zadel, hoofdstel, dekens...) over te nemen. Keuren is mogelijk, op kosten van de koper.

Video’s beschikbaar op aanvraag via whatsapp: +32 471 85 84 46.

Stamboom

Vader Bigarreau du cap
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wednesday
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.