We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze super brave en talentvolle sportpony is klaar voor een nieuw avontuur en op zoek naar een 6 * huisje.
Havehoeve's Floris is een onwijs gave topper met echt drie uitzonderlijk goede gangen. Hij combineert souplesse, stijl en kracht tot in de perfectie deze 12-jarige New Forest pony van 1.48m.
Naast lief is hij een harde werker, verkeersmak, braaf en ook nog eens één met de looks. Een pony die bij wederzijds vertrouwen voor je door het vuur gaat.
Havehoeve's Floris is als 3,5-jarige pony bij ons gekomen. Wij hebben hem zadelmak gemaakt en is door diverse amazones uitgebracht onder het zadel. Momenteel is hij M2 startgerechtigd. Dit omdat hij de laatste jaren niet onder het zadel is uitgebracht maar in het internationale mennen op FEI niveau (klasse Z) heeft gelopen.
Hij heeft ook zijn predicaat prestatie pony gehaald. Regelmatig in de prijzen, dus ererondes zijn hem heel gewoon.
Dressuur gaat hem net zo makkelijk af als zijn grootvader Hoppenhof's Erwin, en met de juiste ruiter zeker klaar voor het hogere werk in de Z1 t/m de ZZ zwaar.
Voor deze combinatie misstaat wellicht de eventing sport Havehoeve's Floris ook niet, recentelijk heeft hij een oefenparcours gesprongen. Op de internationale wedstrijden voor het mennen hebben we alles zo'n beetje wel gezien en is hij weinig onder de indruk.
Daarnaast gaan we vaak met hem op buitenrit, bosrit onder het zadel, aangespannen in enkelspan of tweespan. Alleen of in een groep maakt Floris niets uit. Hij loopt braaf mee, schrikt niet en is heel braaf buiten. Loopt zonder problemen de trailer op en af.
Kortom, een hele brave, super talentvolle sportpony die geschikt is voor zowel beginner als ervaren ruiter. Jaarlijks naar de tandarts en 2 maal per jaar geënt.
Alle keuringen toegestaan op kosten van de koper.

Vanwege zijn kwaliteiten en karakter valt Havehoeve's Floris in de hogere prijsklasse. Voor meer filmpjes, foto's of informatie graag appen of bellen naar: 06-22777440 of via facebook onder de naam Riechard Becker

Stamboom

Vader Hoppenhof's Hero
Vader van vader Nieuwmoeds Patrick
keur ps.f.h.
v.v.v. Beaucandan Brendan
m.v.v. Nieuwmoeds Anet
Kronn pref
Moeder van vader Hoppenhof's Marcia
Stb. ster pref
v.m.v. Melle Bruno
ps.d.h.
m.m.v. Nieuwmoeds Litella
kroon pref
Moeder Kanaalzicht's Inez
kroon
Vader van moeder Hoppenhof's Erwin
ps.d.h.
v.v.m. Mello Bruno
ps.d.h.
m.v.m. Rossums Esther
kroon pref ps.f.m.
Moeder van moeder Kanaalzicht's Iris
kroon pref
v.m.m. Ralph
pref
m.m.m. Kanaalzicht's Honey
kroon