We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prima Donna is een fantastisch mooie moderne 3,5 jarige merrie met een excellent exterieur. Met de afstamming van Ebony x Uphill x Lancelot. Zij heeft een schofthoogte op dit moment van 1.66m. Prima Donna is een zeer talentvol toekomstig sport paard met een goede internationale foklijn erachter. Een merrie met heel veel uitstraling en die heel lief is op stal en in de omgang. Komt uit een goede stam met veel sport. Haar moeder was op 6 jarige leeftijd al ZZ geclasseerd. Prima Donna is pas onder het zadel. Eerlijk en zeer werkwillig. Geen stal gebreken. Makkelijk op de trailer.
Prima Donna is volledig röntgenologisch gekeurd ook rug en hals en is een gezond paard met een mooi 1-2 rapport en dus een positief aankoopadvies, klaar om een kampioen te worden met een ambitieuze ruiter.

Wij zien haar dan ook graag bij een ambitieuze ervaren dressuurruiter die met haar een succesvolle toekomst tegemoet wil gaan. 🩷

Word verkocht omdat zij voor de fokker te klein is gebleven en toch wel echt een heel chique dames paard is geworden! 

Prima Donna is te bezichtigen in Zoelen.

https://youtu.be/hs5bvD-QH1k?si=-gFcPiHBsVwkMeFL

Prima Donna staat in Zoelen (GLD)

Stamboom

Vader Ebony
Vader van vader Painted Black
Preferent
v.v.v. Gribaldi
Preferent
m.v.v. Litchy
Elite, preferent, prestatie, sport-(dres), PROK
Moeder van vader Vanolite
v.m.v. Jazz
Preferent
m.m.v. Manolite
Prestatie
Moeder Gertina
Sport- (Dres, D-OC)
Vader van moeder Uphill
v.v.m. Oscar
m.v.m. Naomi Ceroon
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Pera
Ster, prestatie
v.m.m. Lancelot
m.m.m. Bera
Ster, Preferent