We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik zelf ga stoppen met de sport, biedt ik mijn prachtige merrie Jive H aan voor de verkoop.

Jive is een super braaf en eerlijk paard om op te rijden. Ze wilt graag voor je werken, heeft genoegdoening ‘go’ en leert snel. Daarnaast heeft ze ook een prachtige uitstraling onder het zadel met haar aparte kleur, en is ze super braaf op ander terrein. Dit maakt haar een fijn en leuk wedstrijdpaard waar je gegarandeerd mee op gaat vallen. 

Ook op buitenrit is ze mega braaf, zowel alleen als samen met andere paarden. Daarnaast kan ze ook een prima sprongetje maken, maar omdat ik daar verder geen interesse in had is dat niet verder opgepakt. 

Kortom een super leuk paard voor iemand die opzoek is naar een braaf en opvallend wedstrijdpaard, en om lekker mee het bos in te gaan.

Jive heeft een klein stalgebrek en een kleine bemerking op de röntgenfoto. Van beide heeft ze geen last en hinderen haar niet in de sport.  Foto’s zijn aanwezig.

Graag bij serieuze interesse alleen Whatsapp’en naar: 06 22042870


Gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje en de juiste klik. 

Stamboom

Vader Foundation
Vader van vader Fidertanz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vivaldi H
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kitina
v.m.m. Variant
m.m.m.