We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat onze dochter de overgang maakt naar een D-pony zoeken wij een nieuw gemotiveerd ruitertje voor onze super pony Uncle Jack. Uncle Jack is een hele lieve 7-jarige B-pony ruin. Hij springt B-licht in LRV (hoogte 80cm).
Hij heeft afgelopen winter ook succesvol deelgenomen op het Ponycriterium in de reeks 80cm voor B-pony's. Jack is een werkwillige pony met een mooie techniek die niet snel een balk zal nemen.
Kortom gezegd ben je elke week zeker van een plaats in de barrage en in de prijsuitreiking!
Dit zomerseizoen had hij elke week prijs en werd hij 4de op het provinciaal tornooi en 5de op het nationaal tornooi. Afgelopen week wist hij zich te selecteren voor Jumping Mechelen 2023.

Jack is tevens netjes geschoold in dressuur en makkelijk te rijden. Op dressuurwedstrijd is hij succesvol uitgebracht in de klasse BB2, hij behaalde een mooie 2de plaats op het provinciaal tornooi en 8ste plaats op het nationaal tornooi.

In de omgang is Jack een lieve en brave pony. Hij laat zich graag vertroetelen, is braaf bij de hoefsmid, veearts, op de trailer.
Jack is een gezonde pony die altijd netjes ontwormd en ingeënt is.

Ben je op zoek naar een chique en brave top pony die elke week in de prijsuitreiking staat?
Twijfel dan niet om contact op te nemen!

- filmpjes via youtube kanaal: http://www.youtube.com/@Yves-rv1ft

VERKOCHT

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.