We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

☀️☀️ KnockfeNora Amber ☀️☀️

Merrie 17-06-2020
1.44 m
Connemara Cornfield Prince X Curraghnakeely Murphy's Holiday X westside Fred

Nora is een super vriendelijke lieve merrie van ruim 3 jaar. Ze is 1.44m hoog en groeit nog ietsje door dus zal mooi boven in de D maat eindigen. Ze is mooi gefokt en zou ook nog een leuke fokmerrie kunnen zijn in de toekomst. Ze heeft een heel zachtaardig karakter en ondanks haar jonge leeftijd is ze harstikke braaf met rijden. Ze heeft een hele fijne mond en is makkelijk na te rijden, ook voor kinderen met wat minder ervaring nog ( uiteraard wel met begeleiding )

Ze heeft fijne gangen met een mooie draf en een een fijne galop. Met vrijspringen laat ze een zeer fijne sprong zien en ze heeft ook al enkele sprongetjes onder de man gemaakt. Ook een stukje buiten vind ze leuk.

Gezien haar leeftijd nog geen hele buitenritten gemaakt. Ze word hier 3 x pw ong 20 tot 25 min gereden. Afwisselend kleine volwassene en kinderen.

Al met al dus een super leuke pony om samen mee verder te groeien of op te leiden voor de sport.

Nora is te bewonderen in wijk en Aalburg NB
Alle keuringen toegestaan K. K. Meer info pb of via 0654941547 ( liefst appen ) 

videos beschikbaar 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.