We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hoogbenig en groot merrieveulen van de Oldenburg gekeurde Lichte Tour hengst Giano uit onze ster prok sport merrie Efeera (Zjengis Khan x Montecristo x Nurprimus).

Naam: Tennessee River NW
Geslacht: Merrie
Stamboek: KWPN
Predikaten: D-OC
Geboortedatum: 6 mei 2023
Kleur: bruin

Aansprekend veulen met een knap front, goede bovenlijn en mooi gevormde hals. Staat recht op de benen heeft een sterk en gezond fundament. Groot veulen met body, gaat waarschijnlijk uitgroeien tot een flink paard. Drie correcte gangen, waarbij ze met name in galop veel balans laat zien en ook makkelijk changeert.

Lief karakter en veel in de hand geweest. Komt uit een aanhankelijke en werkwillige merrie. De paarden uit deze lijn zijn stuk voor stuk heel fijn te bewerken en waarderen zich enorm op onder het zadel. Ze zijn leergierig, nuchter en hebben altijd goede zin.

River wordt in oktober afgespeend. Aantrekkelijk geprijsd omdat we haar niet aan kunnen houden. Voor meer informatie graag bellen of appen. Filmpje op aanvraag of via de website van Hoeve Noordenwind.

Stamboom

Vader Giano
PSG/Inter I
Vader van vader Lord of Loxley
Grand Prix
v.v.v. Lord Sinclair
Grand Prix
m.v.v. Landlady
Staatsprämie
Moeder van vader Donnacetta
PSG/Inter I, Elite Pref Prest
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v. Donnacette
Staatsprämie
Moeder Efeera
Ster Prok Sport
Vader van moeder Zjengis Khan
PSG/Inter I
v.v.m. Rousseau
Preferent
m.v.m. Univers
Preferent
Moeder van moeder Rufeera
Stb
v.m.m. Montecristo
Grand Prix
m.m.m. Usi
ster