We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dollarman HST (bijnaam Django) is een Holstein-ruin van 10 jaar oud met afstamming Dollar du murier x Clearway. Django is een zeer fijn, eenvoudig te rijden paard van ongeveer 1m65 hoog.

Django heeft veel springcapaciteiten, zowel voor amateur als ervaren springruiter. Hij is zelfzeker en niet snel onder de indruk van sprongen of omgeving. Hij springt alle hindernissen. Afgelopen jaar is hij met een onervaren springruiter braaf op jumping geweest. Hij springt momenteel tot 1m20, mogelijks hoger mits meer training. Django blijft altijd koel in het rijden en in het parcours. Op dressuurvlak moet hij zeker niet onderdoen. Ook in dressuur loopt hij aangenaam en werkt hij mooi zijn oefeningen af. Bij de vorige eigenaar heeft hij ook crosstrainingen gedaan, dus kan ook dienen voor eventing. Hij heeft wel nood aan een consequente ruiter.

Django is braaf bij de hoefsmid, tandarts, op verplaatsing, op de trailer, bij het scheren, op wandeling zowel alleen als in groep. Het is een heel zachtaardige ruin die graag al eens komt knuffelen. Hij is ook zeer lief naar kinderen toe, kortom een voorbeeldig paard in de omgang. Hij stond altijd zonder problemen op de wei met zowel merries als ruinen.

Django wordt verkocht wegens geen klik. De vraagprijs bedraagt €15.000. Django is in orde met vaccinaties, ontworming,... Voor meer informatie best contact opnemen via whatsapp met +32474035894. Springfilmpjes beschikbaar via whatsapp.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.