We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Almboy van de S – Hoeve is de doopnaam van deze kanjer. Hij is leuk om te zien, heeft een prachtige, bergopwaartse bouw en daarnaast is hij erg vriendelijk. Hij houdt van een lekkere poetsbeurt. Met zijn mooie gouden vacht en trouwe blik zal hij zeker je hart stelen.   Almboy is/wordt in mei ’23,  7 jaar.  Is ca. 1.54m hoog. Is in bezit van een goede stamboom van Akano Star vd Arca Hoeve x Alcantara x Arachon. Hij is zeer intelligent en leergierig. Hij heeft ook een trucje geleerd: als je je hand omhoog doet parkeert hij in zeg maar, dus niet schrikken als hij eens z’n achthand naar je toe keert haha….  

Hij is bij de vorige eigenaar, die hem wegens gezondheidsredenen moest afstaan, ook gebruikt voor heerlijke buitenritten. We hebben zelfs filmpjes dat hij dwars door de stad rijdt.  Bovendien heeft hij een uitstekende gezondheid, hij is goed bijgehouden door de tandarts, en heeft zojuist een zeer uitgebreide behandeling gehad. 

Hij is in bezit van paspoort met chip. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname, door een erkend paardenarts, waarbij een positief aankoopadvies de conclusie is. Is uitgebreid bij de tandarts nagekeken en behandeld.  

Almboy is in bezit van 3 zeer goede gangen. Verkeers- en trailer bekend. Hij is geschikt voor meerdere doeleinden van de sport! Hij is geschikt voor de hogere dressuur, laat in de les zelfs al een travers zien.  Almboy is wat eenkennig, moet de ruiter leren kennen, voor een nieuwe baas is de eerste tijd grondwerk het belangrijkste. De ruiter moet ervaren zijn.  

Men schijnt niet te begrijpen dat niet ieder paard geschikt is om door iedere kijker te berijden. Wij hebben besloten, om ongelukken te voorkomen, dat Almboy alleen nog bij ons wordt voorgereden door een meisje wat bij ons rijdt. Wij kunnen de verantwoordelijkheid niet meer dragen.
Het is een kwaliteitspaard …    

Almboy wordt momenteel in het zonnetje gezet!
Prijs verlaagd van €5.900,- voor €2.950,-

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?
Paard op afbetaling kopen  
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap.
Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling.
Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen.
Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.