We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Talento 
Geboortedatum:28-05-2023
Afstammeling: Extreme US x Sorento x Tuschinski

Stoer hengstveulen uit fantastische moederlijn, fantastisch sportpaard voor de toekomst! Vorig jaar behoorde zijn halfbroer Supérieur (Vainquer x Sorento) bij de veilingtoppers van Veulenveiling Prinsjesdag.

De Ramiro Z-dochter Fantasie stond aan de basis van een enorme lijst aan succesvolle dressuurpaarden. Zo is zij moeder van het bekende Grand Prix-paard Lester van de Finse Pia Varjonen en is zij overgrootmoeder van bekende Lichte Tour-paarden zoals Ferdinand, Dante, Emmett LV, Grand Amour, Zinnya A en Vortuyn. Talento is een achterkleinzoon van de bekende Fantasie. Talento’s grootmoeder Adelaide presteerde zelf op Z2-niveau en gaf ook het Z2-geklasseerde paard First Lady.

Extreme U.S. Verrichtigskampioen 2022, Pavocup winnaar 2023 en vader van Veulenkampioen 2023. Op de Pavocup kreeg de hengst een score van 90,6 en van zijn gastruiter Daniel Bachmann een 10!

Meer informatie: Jac Duivenvoorde, 0622943827

Stamboom

Vader Extreme US
Stb., WFFS-free
Vader van vader Escamillo
PSG/Inter I
v.v.v. Escolar
Grand Prix
m.v.v. Cassila
Moeder van vader Viva Contano PS
v.m.v. Vivaldi
PSG / Inter I
m.m.v. Contana
Moeder Just for your Eyes
prok, ster, voorl. keur
Vader van moeder Sorento
Grand Prix
v.v.m. Sandro Hit
Z2 dresuur
m.v.m. Dein Liebling
Hauptstutbuch
Moeder van moeder Adelaide
D-OC, Elite, Ibop (drs), pref, sport(dr)
v.m.m. Tuschinski
PSG/ Inter I
m.m.m. Fantasie
pref, prest, Stb.