We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdgebrek te koop aangeboden: 

Hoover is een brave, leergierige sportpony. De pony is 5 jaar in ons bezit en we hebben hem vanaf zadelmak opgeleid tot het niveau dat hij nu loopt. Hoover wordt momenteel getraind op M-niveau maar is op wedstrijd in de klasse B en L1 uitgebracht. In deze klasses heeft hij scores behaald boven de 70%. Ondanks dat het een E-pony is zou hij niks onder doen tussen de paarden, omdat hij beschikt over ruime gangen. 
In februari 2019 is Hoover röntgenologisch op de foto gezet, inclusief hals en rug. Foto's zijn aanwezig. Overkeuren geen probleem. Kosten koper. 
Zowel binnen als buiten trainen en wedstrijden in- en outdoor zijn geen probleem. Evenals longeren en vastzetten op de wasplaats leveren geen problemen op. Trailer laden gaat makkelijk en hij is braaf bij de hoefsmid. Hoover is jaarlijks bij de tandarts geweest en natuurlijk geënt.

Wegens tijdgebrek kan ik er helaas niet uithalen wat erin zit. We zijn dan ook op zoek naar een ruiter/amazone die potentie heeft en met deze pony verder de sport in wil. Natuurlijk is een 5-sterren tehuis waar Hoover dagelijks weidegang heeft ook belangrijk, zoals dat nu ook het geval is. 

Handelaren hoeven niet te reageren.
Bij serieuze interesse is er een video beschikbaar.

Stamboom

Vader johnson
Vader van vader jazz
v.v.v. cocktail
m.v.v. charmante
Moeder van vader roxane
v.m.v. flemmingh
m.m.v. catharin
Moeder banos
Vader van moeder sorento
v.v.m. sandro hit
m.v.m. dein liebling
Moeder van moeder equador
v.m.m. variant
m.m.m. mewri