We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Popping's Ben Hur
Afkomst: Nieuwmoeds Nicolai x Popping’s Charlotte
Leeftijd: 4 jaar (09/05/2019)
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 1,44 m

Maak kennis met Popping's Ben Hur (Ben), een prachtige  New Forest pony. Ben is een hele fijne pony onder het zadel, met een geweldig karakter dat iedereen betovert. Zijn mooie gangen en werkwilligheid maken hem een genot om mee te rijden. Onder het zadel laat Ben zien dat hij goed op zijn achterhand is gesteld en zijn charisma groeit met elke rit. Momenteel is hij L1 geklasseerd en toont veel potentie voor het hogere werk, hij pakt het snel op.

Naast zijn dressuuraanleg toont Ben ook potentie in de springsport. Hoewel mijn ambitie hier niet ligt, laat hij al een veelbelovend sprongetje zien. Met de juiste ruiter heeft Ben alle kans om een ster te worden in de springsport. Ben is ook beleerd voor enkelspan, hier zijn ook video's van aanwezig!
Ben is goed bekend met verkeer en gedraagt zich netjes langs de weg en in het bos. Hij is gemakkelijk te laden en blijft kalm op vreemd terrein.  

Hij is niet alleen mooi om naar te kijken, maar hij is ook ontzettend lief. Deze pony is een echte knuffelaar, en je voelt je direct op je gemak bij hem. 

Met een stamboom die meerdere stermerries en preferent predicaten omvat, staat er voor Ben een mooie toekomst te wachten in de sport!

Ben klinisch en röntgenologisch goedgekeurd, met een keuringsrapport en foto's als bewijs. Overkeuren mag op kosten van de koper.

Ben is een unieke kans, zijn talent en karakter maken hem een waardevolle aanwinst voor de ambitieuze ruiter.
Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om deze geweldige pony te ontmoeten! Gelieve een whatsapp berichtje ivm onregelmatige werktijden.
+31610570980

Stamboom

Vader Nieuwmoeds Nicolai
Vader van vader Amor
v.v.v. Polsbury Pirelli
m.v.v. Amalia
Kroon & Preferent
Moeder van vader Melle Carovita
Elite & Ster & Preferent
v.m.v. Brummerhoeve's Boss
Keur & Preferent
m.m.v. Melle Veronika
Kroon
Moeder Poppings Charlotte
Ster
Vader van moeder Elshofs Otto
v.v.m. Justice H.R.
Keur & Preferent
m.v.m. Elshofs Nina
Ster & Preferent
Moeder van moeder Poppings Mariëlle
Preferent
v.m.m. Mikel
m.m.m. De Wolfershoeve's Miranda
Ster & Preferent