We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve 14 jarige allround merrie

Vanwege tijdsgebrek en het beste voor mijn paard willen, zijn wij opzoek naar een nieuw fijn thuis voor onze merrie Lien.

Lien is een 14 jarige merrie van Namelus R. In de omgang/ aan de hand is Lien een ontzettend lief paard. Wel is zij een echte merrie, dit betekend dat met haar deken omdoen of haar zadel opleggen zij wel een beetje narrig doet. Er zit een kleine gebruiksaanwijzing bij haar maar als je die accepteert en Lien in haar waarde laat zal ze je beste vriendin zijn. 

Lien wilt graag voor je werken en probeert haar beste beentje voor te zetten, dressuur vind ze het minst leuk maar als ze eenmaal los gereden is gaat ze super fijn lopen en begint ze het leuk te vinden. Springen en crossen is helemaal haar passie. Hier word ze ook erg heet van. Hierdoor is zij NIET geschikt voor een onzekere on beginnende ruiter. Als de ruiter bijvoorbeeld pony ervaring heeft en een overstap wilt maken naar een paard is zij goed geschikt.

Lien gaat ontzettend graag mee naar het bos of strand. ook over de straat en in de polder. Ze is helemaal verkeersmak. 

Lien heeft altijd in de sport gelopen en kan dit nog prima een jaren lang doen. Ze is in het verleden M2 + geklasseerd, L + springen en M+ eventing.

Lien vind het fijn om dagelijks in de hand te komen maar hoeft niet elke dag aan het werk. Maar haar volledig stilzetten is geen goed idee, ze blijft liever aan het werk. 

Lien loopt makkelijk op ons 2 paardsvrachtwagentje, is braaf bij de dierenarts, tandarts en ook bij de hoefsmid. Soms vind ze het bij de hoefsmid wat lastig om haar achterbeentjes te doen maar met de juiste techniek is dit geen probleem. 

Lien staat bij ons samen in een kleine kudde paarden, ze staan heel de dag buiten en in de nacht op stal. 

Lien is +- 4 jaar geleden klinisch en röntgenologisch goed gekeurd, overkeuren mag op kosten koper.

Lien gaat alleen naar een plekje waar ze het evengoed of beter krijgt als bij ons.  

Voor meer informatie/uitleg kunnen we het beste even telefonisch contact met elkaar hebben.  Vanwege dat wij in het buiten gebied wonen ben ik alleen niet altijd heel erg goed te bereiken. Het fijnst is om mij eerst een appje te sturen zodat we telefonisch contact kunnen hebben. Appen mag altijd en ben ik goed bereikbaar. Mijn nummer is 06-46623590

Stamboom

Vader Namelus R
Vader van vader Concorde
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Soraya vh stalhof
Vader van moeder Nonstop
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.