We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Joy
Officiële naam: Perfect Diamond 💎
Geboren in Ierland.
* Bom proef 💣
* Echt bos paard 🌳
* Lief karakter 💗
* Drie correcte gangen, de galop wel veel power 🏇
* Springen
 * Recreatief
* Dressuur
* Geen stalgebreken
* Braaf op de trailer
* Braaf op de poetsplaats
* Bij ons nog nooit een stap verkeerd gelopen    * Braaf in de paddock/wei

Wij vinden het belangrijk dat Joy elke dag buiten komt en genoeg beweging krijgt, bij ons ging ze jaarlijks naar de tandarts, kreeg op tijd haar inentingen en elk half jaar kwam de fysio haar even nalopen. En om de 6 weken werd ze bekapt door de smid.

Qua dressuur past een ruiter die het leuk vindt om met haar aan de slag te gaan, ze is super intelligent maar heeft wel iemand nodig die geduld/duidelijkheid biedt. Er zit nog zo veel meer potentie in ⭐️ In het bos is Joy fenomenaal braaf (kinderpony) en op haar best!

Regelmatig loopt ze bij ons op het kleine cross baantje en dit vind ze ontzettend leuk. In het verleden wel eens een sprongetje met haar gemaakt, dit vind zij ook erg leuk. Maar zal wel weer even opnieuw aan haar geïntroduceerd moeten worden.

Ze is bekend met de dubbele lijnen longeren, maar ook gewoon aan een halster is ze braaf in de longeerton. Trainingsmolen is ze ook bekend mee. In de omgang is ze erg makkelijk en lief, ik kan zelfs mijn neefje en nichtje er mee laten lopen en op de poetsplaats lekker poetsen.

Joy wordt verkocht omdat het met werk en privé moeilijk te combineren is en Joy alle liefde en aandacht verdient, die wij haar in de toekomst helaas niet meer kunnen geven.

Joy mag uiteraard gekeurd worden maar de kosten zijn voor de koper.
 
Bij serieuze interesse filmpjes op aanvraag. 

Mogelijkheid tot overname van al haar passende spullen is aanwezig. Nieuw Iconic zadel plus hoofdstel, dekens ect.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.