We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

3 jarige NMK-merrie v. Escamillo & mv blue horse ZackPicanory is een prachtige donker bruine, goed gebouwde merrie met veel kwaliteit en extra bewegen! ( PROK, ster, voorlopig keur) 
Geboren 15 april 2020
Eind juli op de keuring gemeten op 170

Picanory heeft de ster, centrale en Nederlandse keuring mee gelopen. Ze werd geroemd om haar krachtige draf met veel afdruk en een mooi voorbeen gebruik ook de galop kreeg hoge punten daarbij heeft ze veel balans en souplesse. Met de scores 80/80 is Picanory een paard met veel potentie voor de toekomst zowel in de sport als fokkerij. 

Na de keuringen heeft ze 2 weken rust gehad daarna zijn we weer aan het longeren gegaan. In het werk is ze zeer werkwillig en laat zich goed bewerken. We zijn begonnen met hangen en gaan dit rustig opbouwen richting het zadel mak maken.

Qua karakter is ze erg lief, intelligent en een knuffelkont, in de omgang op de poetsplaats, hoefsmid en trailer laden doet ze super goed. 

Ze is in oktober 2022 röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen.
Mei 2023 gecheckt door de osteopaat en tandarts. Altijd optijd geënt en ontwormd. 

Vader van de merrie is de populaire hengst Escamillo ( v. Escolar) hij heeft zilver en bronzen medailles behaald op de WK voor jonge paarden. Hij heeft al meer dan 30 goedgekeurde zonen. 

Moedersvader is wereldklasse hengst Blue Horse Zack. Hij won onder andere team goud op het WK in 2022, een 11e plaats op de Olympische spelen in Tokio en nog vele andere top prestaties. 

Volle broer van picanory kwam in 2022 tot een 2e bezichtiging 

Voor filmpjes of vragen graag bellen of whatsapp.06-14383269

Stamboom

Vader Escamillo
Vader van vader Escalor
v.v.v. Estobar
m.v.v. Farah
Moeder van vader Cassila
v.m.v. Rohdiamant
m.m.v. Chantal
Moeder Blue horse zack
Elite, ibop, prok
Vader van moeder Blue horse zack
Erkend
v.v.m. Rousseau
Preferent
m.v.m. Orona
Ster, preferent, prestatie, ibop
Moeder van moeder Chanory
Keur, preferent, ibop
v.m.m. Tolando
m.m.m. Talando
Elite, preferent, prestatie, d-oc