We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Reekamp’s starlet is een 12 jarige stermerrie van 1.42 meter hoog. Haar afstamming is Wayland Cranberry x Casira’s Sandra (Melle Jerom). Door haar mooie afstamming zou het ook een mooie pony zijn om mee te fokken.

Ze is op wedstrijd uitgebracht in de klasse L2, maar hier zit zeker nog meer potentie in. Thuis wordt ze getraind op M/Z niveau en dit pakt ze erg goed op. Ook kan ze erg goed springen, hierin is ze alleen nooit uitgebracht omdat de interesse van de ruiter hier niet lag. Wel is ze altijd elke week mee geweest naar de ponyclub waar ze zowel mee liep in de dressuur en springles. Op de ponyclub sprong ze altijd met gemak 1 meter 10.

Starlet is een voorwaartse en werkwillige merrie waardoor ze niet geschikt is voor een beginnende en onzekere ruiter. Starlet past het beste bij een ruiter die durft te rijden en niet afwacht. Ze is braaf op de trailer, bij de hoefsmid en gaat ook graag mee de weg uit. Is verkeer en groot verkeer gewend.

Stamboom

Vader Wayland Cranberry
Vader van vader Katric Caspers
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Esdaille Holly Berry
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Casita’s Sandra
Ster preferent
Vader van moeder Melle Jerom
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Casita
Elite ster preferent
v.m.m.
m.m.m.