We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: aansprekend stoer hengstveulen van Extreme U.S. X Daily Diamond.

Een veulen met drie goede gangen, geboren op 29-04-2023.

Extreme U.S. Verrichtigskampioen 2022, Pavocup winnaar 2023 en vader van Veulenkampioen 2023. Op de Pavocup kreeg de hengst een score van 90,6 en van zijn gastruiter Daniel Bachmann een 10!

Extreme is een evenwichtige, betrouwbare en op zijn ruiter gefocuste hengst met een zeer goede instelling. Hij heeft zeer veel inzet en werklust en laat zich zeer goed door zijn ruiter bewerken. De stap is actief, zuiver en ruim met veel lichaamsgebruik. de draf is ruim met een goede afdruk en een zeer goed voorbeen techniek en een goed ondertredend achterbeen dat zeer goed tot dragen komt. De galop is bergop, krachtig en met zeer veel gedragenheid en ruimte. De hengst beweegt met veel takt, zeer goede been techniek, zelfhouding en balans waarbij zijn vermogen tot schakelen zeer goed opvalt. Als dressuurpaard heeft Extreme U.S. veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.   

De moeder Laily-Lena W is een mooi gelijnde merrie met drie goede gangen en een fijn karakter. In 2019 heeft Laily de  EPTM test gelopen en deze met mooie cijfers afgerond en tevens haar Elite predicaat behaald. Laily komt uit de bekende Hagedoorn stam, merrielijn 46 fokfamilie 232.

In de moederlijn zie je bij de overgrootmoeder ondermeer een Inter I dressuurpaard van Scandic onder Christianne  Goes. Tevens  een ZZ Zwaar paard van Scandic en een Internationaal Grand Prix paard van Connaisseur.  

De beelden in het flimpje zijn gemaakt toen het veulen 2,5 maand was en het resterende beeldmateriaal is toen het veulen 4 maanden was.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen met Wim Schoeman, 06-53195564.     

Stamboom

Vader Extreme U.S
Vader van vader Escamillo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Viva Contana
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Laily-Lena W
ELITE, EPTM-(DRES), D-OC
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Erinela
KEUR, IBOB-(DRES)
v.m.m.
m.m.m. Arilena
ELITE, preferent, pres, IBOB(DRES) prok.