We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege einde ponytijd/beëindiging sport, komt onze mooie 12 jarige, zwarte, grote d-pony (v. Brouwershaven Diamond Hit) te koop.

Is super lief en braaf in de omgang. Hoefsmid, trailer, scheren en tandarts zijn geen probleem. Is in juli nog bij de tandarts geweest. Altijd netjes geënt en naar hoefsmid.

Vanwege Corona, school en werk de laatste 2,5 jaar erg weinig op dressuurwedstrijden uitgebracht. Er zit echter veel meer in de pony. Pony is momenteel L2 startger. Kan ook super goed springen, is alleen niet in officiële springwedstrijden uitgebracht. Heeft wel enkele oefenparcoursen gesprongen.

We vinden de pony niet erg geschikt voor een onzekere of beginnende ruiter.

We zoeken een huisje waar hij dagelijks (met soortgenoten) naar buiten en ’s avonds op stal kan.

In al die jaren dat hij bij ons is (12 jaar, al vanaf veulen in ons bezit, rechtstreeks van de fokker), is er geen sprake geweest van ziekte, kreupelheid etc. Bij toeval is er onlangs, tijdens keuring, een klein hartruisje geconstateerd. Arts gaf aan dat dit geen probleem hoeft te zijn voor de sport/recreatie. Wij hebben er zelf ook nooit wat van gemerkt. Pony is ook wel mee geweest naar ponykamp, waarbij ritten van 3 uren geen enkel probleem voor hem waren. Vanwege deze bemerking nu gunstiger geprijsd.

Vraagprijs is 4500,-
Al zijn spullen, waaronder Euroriding dressuurzadel, hoofdstel, dekens etc. zijn voor 500,- over te nemen.

Hij gaat alleen weg als het ons een goed gevoel geeft, want dat verdient hij zeker.

Graag alleen serieuze reacties. Voor meer info kunt u mij een berichtje sturen via Whatsapp of via de link Sporthorses.
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.  

Geboortedatum: 18-8-2011      Stokmaat: 1,47         Niveau: L

Stamboom

Vader Brouwershaven Diamond Hit
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.