We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Findi is een paard met ruim potentie voor de dressuursport, echter niet geschikt voor een onervaren ruiter. Ze is aangekocht voor onze manege, maar blijkt daarvoor niet geschikt. Ze zal niet gaan rennen, maar eerder gaan stilstaan. Indien 1 van onze ervaren ruiters haar een aantal keren met meer beleid rijdt gaat ze wel met sprongen vooruit en zien we veel potentie in haar! Daarom vinden we dat ze het verdiend om naar een eigenaar te gaan, waar ze meer vertrouwen kan krijgen en kan groeien en bloeien.
Wij hebben echter geen ruimte om haar voor langere tijd door te trainen, aangezien we onze stallen en tijd nodig hebben voor de manege en jonge paarden die binnenkort terugkomen van het land. Findi zit heel fijn, is licht in de hand en de nageeflijkheid en aanleuning zijn redelijk makkelijk. Met de juiste ruiter kan ze zich zeker geweldig gaan ontwikkelen.
Ze heeft winstpunten in de klasse L2 en er is een begin gemaakt met verschillende zijgangen e.d. Findi is in de omgang een heel lief paard en geeft o.a. makkelijk voetjes. Wie geeft haar de tijd, wil aan de slag met dit project en maakt van haar een droompaard?!  

€6750,- incl. BTW.

Bij meer informatie graag even appen of bellen met dit nummer:
Nina Jansen
0648513391

Stamboom

Vader Zjengis Khan
Vader van vader Rousseau
v.v.v. Ferro
preferent
m.v.v. Zsuzsa
ster, prestatie, sport (dres)
Moeder van vader Univers
v.m.v. Rubinstein I
m.m.v. Donatina
Moeder Talitha
Vader van moeder Iglesias
v.v.m. Rubinstein I
m.v.m. Goldiana H
Moeder van moeder Felenza
keur
v.m.m. Uniform
preferent
m.m.m. Veselenza