We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie 2,5-jarige merrie Ravalvaire (Valverde x Westpoint x Uphill) met drie zeer goede basisgangen en super bloedlijn (Palatina stam) derhalve zeer interessant voor zowel sport als fokkerij! 

Moeder Gaia (elite sport v. Westpoint, ibop 83,5, foto 4) won als 4- en 5-jarige de aanlegtest van de Zilveren Ster met maar liefst 89 punten! Haar moederlijn is heel predicaatrijk waaronder grootmoeder Belletaire (elite preferent) en grootgrootmoeder Opaletaire (elite sport). 

Haar oudere zus NMK-merrie Oletaire (elite v. Ebony, ibop 83,5, foto 3) heeft dit jaar de selectie van de Pavo-cup voor 4-jarigen overtuigend gewonnen met 86 punten. 

Vader Valverde (Vitalis) was de Westfaalse kampioenshengst in 2016 en won zilver bij het Bundeschampionat 2018 voor 4-jarige dressuurhengsten. 

Alle nakomelingen van de moeder zijn nog in ons bezit en lijken allen heel veel belovend. Helaas kunnen we niet alles aanhouden. 

Ze is geboren in februari 2021. 
Stokmaat 1.54m. 
Te koop rechtstreeks van de fokker. 
Ravalvaire is radiologisch gekeurd en de foto’s zijn opgestuurd ter beoordeling van het prok-predicaat. Ze heeft het D-OC predicaat. Opnieuw keuren mag uiteraard, kosten koper. Ze is goed handmak. 

Graag bellen na 18:00 uur op 06-51182425. 

Stamboom

Vader Valverde
Vader van vader Vitalis
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gaia
Vader van moeder Westpoint
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Belletaire
v.m.m. Uphill
m.m.m.