We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

REEDS VERKOCHT
HOU ONZE SOCIAL MEDIA GOED IN DE GATEN VOOR NOG MEER PRACHTIG TALENT VOOR DE TOEKOMST BIJ ACB DRESSUUR!

Waanzinnig mooi VALK hengstveulen te koop. Niet alleen een bijzondere kleur, maar ook super lopen en een heel imposant voorkomen. Echt een veulen die later gaat shinen in de ring én op de hengstenkeuring.

Qaside MD x Glocks Dreamboy x Santano x Cabochon

Dit prachtige veulen valt natuurlijk enorm op door zijn schitterende valk kleur, hij is echt van goud!
Hij kan zeer goed bewegen, stap zeer ruim, draf veel afdruk en galop met veel sprong. Zeer goed onder tredend achterbeen, altijd bergop. Qing ACB werd veulen Kampioen Midden Nederland en ontving 80 voor exterieur en 80 voor beweging.

Uit deze stam komen vele top paarden, zowel keuringspaarden als topsport. Oa VSN kampioen en meerdere PAVO cup paarden. Moeder gaf reeds een goedgekeurde NRPS hengst en vorig jaar werd haar dochter voorlopig keur met 75 ex 75 stap, 85 draf, 80 galop en 85 houding. Moeder is nog 1 nakomeling verwijderd van Preferentschap

Qing is een net opgevoed veulen, loopt dagelijks mee aan het halster. Wassen, poetsen etc is hij gewend. Wij besteden veel aandacht aan de opvoeding en het in de hand komen van onze veulens. Bij voorkeur blijft hij bij ons in de opfok, ACB Dressuur Woudenberg. Wij voeren Cavalor, onbeperkt hoge kwaliteit ruwvoer en veel toezicht. Veulens komen in de hand en komen veel buiten, ook in de wintermaanden. Ruime boxen en kleine groepen. 

Graag zien we dit prachtige veulen terecht komen die echt iets aparts zoekt voor de toekomst. We ontvangen u graag Qing te ontmoeten. Dit exclusieve veulen valt in een hogere prijsklasse. Vele video's en foto's op instagram @acbdressuur
Contact 0031651212930

Stamboom

Vader Qaside MD, Cremello
Westfalen, ZfDp
Vader van vader Qasi Gold
Inter 1
v.v.v. Quarterback
Elite hengst
m.v.v.
Moeder van vader Heliosphaere, Palomino
staatspremie
v.m.v. RF The alchemist
m.m.v. Haubenlerche
Verbandspremie
Moeder Just A Dream ACB
DOC
Vader van moeder Glocks Dreamboy
KWPN Grandprix
v.v.m. Vivaldi
KWPN keur
m.v.m. Resia
Elite Prestatie Prok
Moeder van moeder Danique ACB
PROK Preferent
v.m.m. Santano
KWPN
m.m.m. Ninique
Ster Preferent