We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Qerion van het Keizershof, roepnaam Guus Guus is een 7 jarige ruin (1-5-2016) van Perion x Halla van het Keizershof. Guus meet 1.79, compact gebouwd.

Hij is uitgebracht in het 1.10m springen en heeft fijne bewegingen voor de dressuur. Hierin een enkele keer uitgebracht. Guus gaat ook graag mee naar het bos en is een stoer paard voor de eventing! Hij heeft (oefen)crossen gelopen. Wel heeft Guus een zekere ruiter nodig die hem leiding kan geven wanneer hij zelf wat onzeker is. In de omgang is het een onwijs lief, knuffelig paard.

Op 4/9/2023 is Guus röntgenologisch gekeurd, hierin had hij een bemerking maar is wel goedgekeurd voor de sport. (hij heeft een 3tje op zijn straalbeen).Guus heeft last van zomereczeem (in ons gebied zijn er veel knutjes die dit veroorzaken). Met een eczeemdeken, supplementen & regelmatig wassen is dit goed onder controle.

Vraagprijs €7000, dit is bespreekbaar voor de snelle beslisser. Eventueel zijn de spullen tegen meerprijs ook over te kopen: spring- en dressuurzadel, hoofdstukken, dekens. Voor meer informatie en/of filmpjes kunt u een whatapp berichtje sturen naar 0681827877

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.