We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Steerwolde’s Galaxy
23-04-2020 - sectie NWR Welsh - +/- 146 cm - ruin Leuns Veld’s Lord x Verona’s Bo-Gi

Galaxy is een pony met veel kwaliteit. Hij heeft een zeer fijn meewerkend, zachtaardig en nieuwsgierig karakter. Daarnaast heeft hij een waanzinnig goed voor- én achterbeen en heeft veel talent voor het hogere werk. Galaxy zou het ook heel goed gaan doen in de springsport. Los laat hij een hele goede techniek zien, is niet kijkerig en trekt goed aan op de sprong.

Galaxy is een jonge, speelse pony die overdag veel ruimte nodig heeft om lekker in de wei uit te razen. Het is belangrijk dat hij met mate aan het werk gezet wordt, zowel onder het zadel, aan de longe of met grondwerken.
Gezien zijn jonge leeftijd en zijn top bloedlijn is hij niet geschikt voor beginners of onzekere ruiters, hij is natuurlijk pas 3,5 jaar oud en moet nog veel van de wereld ontdekken. Hij past het beste bij een jong ambitieus ruitertje die talent heeft en graag op concours wil.

Galaxy is al 2 keer mee geweest naar vreemd terrein en liet zich heel fijn rondsturen. Ook is hij bekent met grondwerk, schriktraining, verkeer en hij loopt zo de trailer op.

Vader Leuns Veld’s Lord is een sport, elite en prestatie hengst met de beste draf. Leuns Veld’s Lord heeft een aantal goedgekeurde zonen en een eindeloze rij succesvolle sportpony’s voortgebracht.

Moeder Orchard Grenny Smith is een kroon en IBOP AA met een 8,5 voor alle basisgangen. Grenny Smith is onder andere ook de moeder van NWPCS stamboekhengst Willem en Sterhengst Daimler d’Arbanville. Grenny Smith stamt af van Verona’s Bo-Gi, preferent en de elite, kroon, prestatiemerrie Orchard Swetlana.

Wij hebben Galaxy direct van de fokker gekocht. Hij heeft een hele fijne jeugd gehad met een
goede opvoeding. Hij werd bij hen en wordt nog steeds door ons als een prins behandeld.

Filmpjes van Galaxy in de omgang en onder het zadel zijn te vinden op onze Instagram pagina Horses for you. Voor meer informatie graag een appje sturen naar 0614062133.

Galaxy is klinisch en volledig röntgenologisch goedgekeurd op 14-03-23. Deze prachtige getalenteerde pony valt in de hogere prijsklasse. (10K++)

Stamboom

Vader LEUNS VELD'S LORD
SPORT
Vader van vader VITA NOVA'S CELESTO
SPORT - PRESTATIE
v.v.v. BRIGHT MOON
m.v.v. VITA NOVA'S HOLIDAY FS2
STER - PREFERENT
Moeder van vader SONHOF'S SABINE
KROON - ELITE
v.m.v. SILVERTOP'S RICCO
m.m.v. HOEFKE'S MAIKE
STER
Moeder ORCHARD GRENNY SMITH
KROON
Vader van moeder VERONA'S BO-GI
PREFERENT
v.v.m. VITA NOVA'S CELESTO
SPORT - PRESTATIE
m.v.m. THRIANTA'S NATHALIE
KROON - PREFERENT
Moeder van moeder ORCHARD SWETLANA
KROON - PREFERENT - PRESTATIE
v.m.m. WESTER AIKEMA'S NORBERT
m.m.m. ORCHARD PERESTROJKA
KROON - ELITE - PRESTATIE