We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Spirit is een jonge ruin met veel potentie als allround sport- of recreatiepony!Met zijn prachtige valk kleur, stoere uiterlijk en nette gangen is hij hier echt een eye-catcher in de kudde.De reden van verkoop van deze leuke jongeman is
dat zijn eigenaren en hij te veel onzekerheid met elkaar hebben opgebouwd. Voor een rustige, zelfverzekerde ruiter die gewoon lekker aan de slag gaat heb je aan hem een vriend voor het leven en dat gunnen we hem dan ook!Sinds hij hier bij mij 
in training staat, hebben we alleen maar leuke dingen gedaan. Grondwerk,  dressuurmatig werk, een sprongetje en veel bosritten! Hij wordt nu op L niveau getraind en ik ga hem binnenkort uitbrengen.

Ik weet niet precies hoe groot hij is maar gok rond de 1.47. De ruiter op de foto's Ben ik, ik Ben 1.80!

Spirit wordt verkocht met toebehoren en het is mogelijk eerst wat lessen met hem te nemen.

Hij kan soms iets rillerig reageren op de ruiter, maar als je gewoon ontspannen door rijdt vloeit het meteen weer af. Hij bokt niet, gaat er niet vandoor... Hij heeft gewoon wat km nodig en vertrouwen!

Spirit is een knappe pony die iemand heel erg blij gaat maken met een leven vol avontuur!

Een goed huisje is het allerbelangrijkst, maar Spirit is geen lagere prijsklasse pony.

Filmpjes beschikbaar!

Stamboom

Vader Caherlistrane Prince
Vader van vader Silver Shadow
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Miss Muffet
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Laragh Bay
Vader van moeder Mulroy Bay
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Murvey Cherry Cove
v.m.m.
m.m.m.