We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aangeboden onwijs lieve, knappe merrie!
Ooredie heeft een springafstamming maar staat in de dressuurring ook zeker niet mis. Ze rijdt B-niveau dressuur en kent de beginselen van wijken voor het been. Ze laat met springen onder het zadel veel potentie zien maar hierin is ze, vanwege haar leeftijd nog wel groen in. Zowel een enkele spring als meerdere sprongen achter elkaar is ze bekend mee.  
Ze is braaf bij de hoefsmid, tandarts etc. en is ook altijd goed onderhouden. Ze loopt en staat braaf op de trailer en is vrij van stalgebreken. Ze kan alleen op stal staan en achterblijven.
Ze is in 2022 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen (foto’s en keuringsrapport zijn beschikbaar).
Ooredie is een jaar onder het zadel maar lijkt niet goed zadelmak gemaakt. Omdat ze veel spanning onder het zadel vertoonde werd ze weinig bereden en getraind.
Sinds half juni is ze verhuisd naar en wordt ze getraind door paardengedragstrainer Roxy Schoone en heeft ze hierin enorme stappen gemaakt.  
Ze heeft een heerlijke zit, is voorwaarts en komt ook goed terug op je zit. Ze is braaf te rijden maar bij spannende situaties kan ze dan nog wat gevoelig zijn voor de ruiter.  Je moet daarom duidelijk en alert zijn.In de verdere omgang, grondwerk, over een zeil lopen etc. laat ze geen spanning zien.
Ze is heel lief in de omgang, een echt knuffelpaard en leert snel bij de juiste training, kortom een geweldig paard om mee te werken. Iemand met verstand van (jonge) paarden die weet hoe je met spanning moet omgaan heeft aan haar een super paard.

Vraagprijs 13.500 
Prijs is bespreekbaar (en gaat omhoog naarmate de training vordert).

Stamboom

Vader Harley VDL
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Feredie
Vader van moeder Bacardi VDL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.