We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:
Zeer talentvolle vierjarige merrie van Johnny Cash x Charmeur x Tolando x Hitchcock.
De merrie werd in juli met mooie punten (80 draf en 80 houding) ster en voorlopig keur verklaard tijdens de Centrale Keuring in Drenthe. Wanneer ze een Ibop haalt zal ze het elite predikaat ontvangen.

De moederlijn van O'gien bracht vele succesvolle sportpaarden voort. Zo is ze onder andere nauw verwant aan de KWPN goedgekeurde hengst Lord Romantic, NVK kampioene Bormiek, Jambeau (aangew. en 4e in de kampioenskeuring 2017), en de bij het NRPS goedgekeurde hengst Le Phorce One. In de moederlijn zijn 5 merries op rij te vinden die (voorlopig) keur of elite zijn. Voor de fokkerij is ze daarmee eveneens zeer interessant.

O'gien is nu een aantal maanden zadelmak. Ze pakt het werk heel goed op en is een fijne merrie om mee te werken. Vanwege haar leeftijd, africhtingsniveau en kwaliteit zoeken we een serieuze ruiter voor haar met ervaring in het opleiden van jonge paarden.

Ze is röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen. 

Eventueel is ook onze driejarige merrie van Don Olymbrio x elite sport v. Zhivago x Gribaldi te koop (laatste foto's). Deze merrie is nu een maand onder het zadel en beschikt over een zeer ongecompliceerd karakter en 3 fijne gangen. Stokmaat 1.66. Hogere prijsklasse.

Graag Whatsapp of bellen na 17u.

Stamboom

Vader Johnny Cash
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ginamiek
voorl keur d-oc
Vader van moeder Charmeur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Azamiek
elite ibop
v.m.m. Tolando
m.m.m. Normiek
elite pref prest sport d-oc