We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop onze 7 jarige D pony merrie Femm (Nigthfever II x Hoppenhof's Shardon).
Femm is bij ons geboren en opgeleid, maar nu is het tijd dat zij iemand anders blij gaat maken.

Femm loopt op dit moment L1 dressuur en kent de oefeningen t/m M1. Ze komt bijna altijd met een lintje thuis en was afgelopen seizoen onder andere reservekringkampioen. Femm is een brave, makkelijke en meewerkende pony. Ze is fijn voorwaarts, makkelijk nageeflijk te rijden en kan zich goed aanpassen aan het niveau van de ruiter. Femm is daarom geschikt voor een ervaren ruiter, maar ook voor overgang vanaf B of C pony.

Naast dressuur heeft Femm ook enkele oefenparcoursen en een springwedstrijd (60/70cm) gesprongen. Ze had op haar eerste springwedstrijd direct twee keer een eerste prijs! Femm kan ook op buitenrit, zowel alleen als in een groep.

Femm is 1.47 hoog officieel gemeten en altijd netjes bekapt, ontwormd, geënt en regelmatig naar de tandarts geweest. Ze is trailermak en braaf met scheren. In de omgang is Femm een makkelijke pony die erg van aandacht houdt. We zien haar dan ook graag naar iemand gaan die haar veel aandacht zal geven. 

Voor meer informatie graag appen/bellen naar: 06-82334695

Stamboom

Vader Nigthfever II
Vader van vader Night-star III
v.v.v. Nalet ox
m.v.v. Mona
Moeder van vader Domina
v.m.v. Domingo
m.m.v. Nontesse
Moeder Hoppenhof's Jess
Vader van moeder Hoppenhof's Shardon
v.v.m. Nieuwmoed's Patrick
m.v.m. Kantje's Dominga
Moeder van moeder Melle Marcella
v.m.m. Waterhof's Pretendent
m.m.m. Kantje's Monic