We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Allround talent aangeboden.  
Bailey is een 4 jarige merrie van ongeveer 1,66 hoog. Ze is een heel vriendelijk en meewerkend paard zowel in de hand als onder het zadel ze zal nooit een stap verkeerd zetten en is totaal niet kijkerig naar haar omgeving ook op vreemd terrein niet. Wel is ze erg gevoelig dus zoeken we iemand die met geduld en respect met haar omgaat.
De basis van het dressuurwerk kent ze goed en heeft een zijdezacht mondje. Het is een paard met een chique uitstraling dus ook in de dressuurring zal ze absoluut niet misstaan. Met springen is ze nog heel groen en heeft ze nog heel weinig ervaring. De sprongen op de video waren een van haar eerste sprongen. Ze is enorm voorzichtig en wil niet graag een balk raken. Ze is absoluut geen stopper ook niet als ze de sprong spannend vind zal ze eigenlijk altijd naar de overkant gaan wel wordt ze er erg heet van. Hiervoor zal ze nog meer ervaring moeten krijgen om te leren ontspannen tijdens de sprong. 

Ook voor de fokkerij is ze erg interessant. Ze is namelijk gefokt uit de zus van niemand minder dan Tinka's Boy en Vantiels Esprit. Vantiels Esprit is de moeder van de wereldberoemde hengst Carrera vdl. 
Verder komen er uit de moederlijn nog vele meerdere internationale springpaarden. 

Wij hebben Bailey zelf gefokt voor mijn zusje helaas is zij gestopt met rijden en heb ik zelf niet genoeg tijd voor een paard erbij vandaar dat wij haar te koop aanbieden. Ze is op 2 jarige leeftijd zowel klinisch als rontgen goedgekeurd inclusief rug en hals. 

Voor meer informatie graag bellen of appen naar +31 631195762

Stamboom

Vader Brunetti Z
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bloody Mary
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Esprit
v.m.m.
m.m.m.