We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze zijn wij opzoek naar een gouden plekje voor onze New Forest D-pony.

Sulaatik's Versage x Hoppenhof's Tygo (NMK merrie) x Wayland Cranberry
Schofthoogte: 1.47m
Leeftijd: juni 2019
Geslacht: Ruin
Röntgen en klinisch goed gekeurd zonder bemerkingen

De pony beschikt over een ruime stap, een draf met sterk achterbeen gebruik en een bergopwaartse galop. Helaas heeft de pony een te scherp en sensibel karakter waardoor het voor mij geen match is, gezien ik een onzekere ruiter ben. Wel verwacht ik dat met een zeker ruitertje die ervaring heeft met jonge pony's, zij het zeker ver kunnen gaan schoppen samen en gezien zijn kwaliteit vermoedelijk ook internationaal. Pony is niet snel onder de indruk van de omgeving en geniet enorm van aandacht en knuffelen. Momenteel is hij zo'n 5 maanden onder het zadel en wordt door een professional getraind op L niveau. Vorige week voor het eerst een sprong onder het zadel gemaakt en dit vond hij heel erg leuk en zien wij ook zeker potentie in.

Pony is naar twee hengstenkeuringen geweest waarbij hij in het Westfalen is goedgekeurd als dekhengst en bij de New Forest keuring het sterpredikaat ontving met 80 punten voor exterieur,75 punten voor aanleg als dressuurpony en 70 punten voor aanleg als springpony.

Bij serieuze interesse filmpje telefonisch op aanvraag (+31624612211).  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.