We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege tijdgebrek te koop: zeer betrouwbare vosmerrie, ster Prok en 1.74 m gemeten op de keuring.
En écht dames- of Young Rider paard vanwege haar fantastische karakter. Ze is lief, werkwillig en heet te maken op een fijne manier, bokt en steigert niet, niet spooky + geen andere gebruiksaanwijzingen en haar inzet in de ring is altijd 100%. 
Ze is zeer lenig in de zijdelingse buiging dus schouderbinnenwaarts, travers en appuyeren doet ze met gemak. Ook kent ze de halve en hele arbeid pirouettes. Springt makkelijke wissels om de 4-3-2 met kwaliteit. Kent passage en piaffe. Licht in de mond, vlot op het been en makkelijk te rijden op een dubbel gebroken trens.
Ik heb haar heel rustig opgeleid door de jaren (t/m Z2 gestart) en ze heeft alle klasses vanaf het B met 30 wp uitgelopen. Ze heeft door de jaren heen al veel prijzen gewonnen en bijna ieder kampioenschap was ze vooraan erbij.
Afgelopen winter in 6 mnd tijd met een bijrijder opnieuw van het Z1 naar het Z2 gevlogen, op de Limburgse Kampioenschappen bij 1 jury 1e in de ring. Na de Kür op muziek totaal 3e geworden als amateur tussen alle profs. Daarna ZZL gestart. 

Gekocht als veulen van 4 mnd en thuis in de opfok gestaan. Vanwege mijn tijdgebrek wordt ze momenteel verder opgeleid door een GP dressuur amazone.
Ze gaat makkelijk op de trailer, doet niet moeilijk met longeren, wassen, scheren enz.
Geeft niks om tractors, treinen enz en gaat graag naast de fiets mee over straat. 
Is nooit gedekt en dus geen veulen gehad. Ze loopt het liefst de hele dag in de wei en heeft een hekel aan ruwe stressvolle ruiters. Daar wordt ze ongelukkig en zenuwachtig van. 
Zeer geschikt voor een Young Rider die hogerop wil, deze merrie kan makkelijk sluiten + bewegen en heeft het talent voor het hogere werk. 
Eventueel is haar aangemeten Albion zadel, D’yon trens hoofdstel en S&T hoofdstel van D’yon over te nemen. Bitten aangemeten door een bitfitter. 

Afstamming: Rousseau x Nourejev x Donnerhall x Lucky Boy.
Voor info liever een Whatsapp sturen ipv bellen. 
Ze is als 4 jr Prok gekeurd. Keuren voor verkoop geen probleem, wel kosten koper. Hogere prijsklasse. 

Stamboom

Vader Rousseau
Pref. Wffs-free
Vader van vader Ferro
Pref. Wffs-free GP dress
v.v.v. Ulft
m.v.v.
Moeder van vader Zsusza
Prest. Sport dr Ster Z2 dress
v.m.v. Roemer
1.40 m springen GP
m.m.v.
Moeder Thyloma W
Elie Prok
Vader van moeder Nourejev
GP dress
v.v.m. Cocktail
GP dress
m.v.m.
Moeder van moeder Mayloma
Keur Pref Prestatie
v.m.m. Donnerhall
GP dress
m.m.m. Toloma
1,20 m springen Z2 dress