We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mini hoeve’s Veruty (Mini) is een prachtige 5 jarige (april 2018) Welsh ruin, sectie B, van 128 cm.  Helaas groeien pony’s niet mee en hebben we de keuze moeten maken om over te stappen op een grotere pony. 

Mini is als 3,5 jarige bij ons gekomen en is de pony van onze, nu 12 jarige, dochter. Beiden waren nog vrij groen en hebben de laatste 2 jaar een mooie groei laten zien. Mini is een plaatje om te zien en heeft een vriendelijk karakter. Hij beweegt mooi ruim en zou het goed doen in de dressuur. Ook vindt hij springen leuk.

Onze dochter heeft enkel onderlinge wedstrijdjes gedaan, ook op vreemd terrein en dat ging goed. Mini zou nu klaar zijn om in de B te starten. Op buitenrit is hij braaf, verkeer etc kijkt hij niet van op maar echt groot verkeer zijn we buiten niet tegengekomen. Op het erf is hij wel bekend met tractors en vierspan etc. 

Mini is in principe braaf met rijden, maar zit nu wel in de leeftijd dat hij een beetje begint te testen. Een ruitertje die al wat ervaring heeft en consequent is zou het beste passen bij hem denken wij. 

Entingen, hoefsmid en tandarts zijn allemaal netjes bijgehouden. Geen stalgebreken. Mini staat bij ons overdag in de wei (zomer) met andere pony’s en ‘s nachts op stal. In de winter komt hij dagelijks in de paddock. We zouden graag zien dat hij bij zijn volgende eigenaar ook lekker vaak zijn stal uit mag.

We zouden heel graag af en toe willen horen hoe het met hem gaat. 

Bij vragen mag je mailen of bellen/appen 0630380068
Keuren toegestaan Kk. 


Stamboom

Vader Rondo’s Cerruti
Vader van vader Boston Bonaparte
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rondo’s Celine
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mini Hoeve’s Evita
Vader van moeder Manoshof’s Iwan
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Mini Hoeve’s Resy
v.m.m.
m.m.m.