We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tiramisu

Veelbelovend, aansprekend merrieveulen van Vaderland uit een merrielijn vol succesvolle sport- en keuringspaarden. 

Moeder Olive (v. Ferdeaux) is een halfzus van de merrie Bukkie, moeder van onder andere de goedgekeurde hengsten Hermès en Johnny Cash. Olive is vorig jaar zadelmak gemaakt en zal na afspenen weer verder getraind en uitgebracht worden. 

Vader van Tiramisu, Vaderland, was op de Westfaalse hengstenkeuring een van de drie reserve kampioenen. De Vitalis-zoon voltooide de 14-dagen test in Adelheidsdorf in het voorjaar van 2019 met een uitstekend dressuurgericht eindcijfer, een 8.74, het op één na beste dressuurresultaat. Hij ontving een 8.0 voor zijn stap en draf, voor zijn galop kreeg hij maar liefst een 9.5. Karakter, temperament en werkwilligheid werd beloond met een 9.25. Voor zijn rijdbaarheid ontving hij een 9.75.

Tiramisu heeft alles in zich voor een mooie sport- en/of fokkerij carrière. Ze heeft zeer veel uitstraling, is correct gebouwd en heeft goede gangen. Tiramisu heeft een lief, mensgericht karakter, leert snel en is veel in de hand. Ze staat momenteel dag en nacht op de wei met andere merries en veulens en heeft de eerste ritjes op de trailer al gemaakt. 

Meer informatie op aanvraag!

Stamboom

Vader Vaderland
Vader van vader Vitalis
v.v.v. Vivaldi
Stb. Preferent
m.v.v. Tolivia
Stb. Elite preferent
Moeder van vader Vechta
Stb, ster, voorlopig keur
v.m.v. Krack C
Stb.
m.m.v. Nevada
Stb. Keur, preferent
Moeder Olive
PROK
Vader van moeder Ferdeaux
Stb.
v.v.m. Bordeaux
Stb. Preferemt
m.v.m. Part Two
Stb. ster preferent
Moeder van moeder Ukkie
Stb. Elite, preferent
v.m.m. Jazz
Stb. Preferent
m.m.m. Janny
Stb. Preferent