We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer Talentvolle springpony te koop
Met pijn in ons hart moeten wij op zoek naar een nieuw 5⭐huisje voor Fenna. Helaas groeien pony’s niet mee en is onze andere dochter pas 2,5 jaar. Ze is bij ons gekomen toen ze net onder het zadel zat met 3 jaar en mijn dochter heeft haar zelf verder door gereden en alles aangeleerd. Ze doet ook aan beide kanten gelopswissel.

Fenna is een B pony stokmaat 1,25 en is van 2015. Ze doet niks liever als springen. Als je eenmaal haar hart hebt veroverd gaat ze voor je door het vuur. Mijn dochter heeft haar gereden van Bixie tot Limburgs kampioen B-L.

Recent nog gereden door een 9 jarig vriendinnetje van mijn dochter en dit doet ze ook geweldig.

Ze is recent nog bij de tandarts geweest, is braaf bij de hoefsmid, altijd netjes haar entingen. Fenna is vorig jaar volledig klinisch goedgekeurd, dit hebben wij laten doen ivm de verzekering. Keuringsrapport is aanwezig. Graag zien wij dan ook dat Fenna terecht komt bij net zo’n fanatiek ruitertje als mijn dochter. Ze gaat dan ook alleen maar weg als wij vinden dat de klik er is. Hogere prijsklasse Filmpjes op aanvraag

Stamboom

Vader Nvt
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nvt
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.