We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Top Romantic GS, aansprekend stoer en groot donkerbruin hengstveulen van Lord Romantic x elite merrie van Vivaldi x Osmium, geboren 20-04-2023.
Moeder Eleganse-S Elite, heeft zelf Z1 dressuur gelopen, maar door blessure niet meer in de sport, ze stamt af van de preferente hengst Vivaldi, die nakomelingen geeft die bekend staan om hun rijdbaarheid. Grootmoeder Vacanse-S is een volle zus van Beautiful Girl die onder Hennie Roffel Intermedaire II loopt. Eleganse-S bracht al een goedgekeurde hengst in Oldenburg, Nasdaq (Nuance GS), deze loopt inmiddels in Spanje en is via de Eliteveiling van Borculo verkocht. Verder lopen er 2 nakomelingen van haar in de USA in de sport.
Lord Romantic stamt af van Blue Hors Don Romantic en is gefokt uit de Krack C-dochter Veroniek – een dochter van de bekende Hitchcock-merrie Normiek. Top Romantic GS is een zeer aanhankelijk en braaf veulen, hij is veel in de hand geweest, laat zich goed laden op de trailer en is zeer braaf bij de hoefsmid, kortom een echte grote knuffel. Hij is zeer groot en zijn eind stokmaat zal dan waarschijnlijk ergens rond de 1.78m. liggen.

Stamboom

Vader Lord Romantic
Vader van vader BLUE HORS DON ROMANTIC
v.v.v. BLUE HORS DON SCHUFRO
m.v.v. Rosita
ERDH
Moeder van vader Veroniek
D-OC, Elite, pref, sport(dr)
v.m.v. Krack C
m.m.v. Normiek
D-OC, Elite, pref, prest, sport(dr)
Moeder Eleganse-S
Elite, EPTM(drs), prok
Vader van moeder Vivaldi
Preferent
v.v.m. Krack C
m.v.m. Renate-Utopia
D-OC, pref, prest, ster, WFFS-free
Moeder van moeder Vacanse-S
Elite, pref, prok
v.m.m. Osmium
m.m.m. Relanse S
Elite, pref, prok