We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hengstveulen Très Beau GS v. Le Formidable x Vivaldi, geboren 17-05-2023 Moeder Charlotte is een Elite Sport (dr.) merrie van Vivaldi x Damiro Als 3 jarige heeft ze deelgenomen aan de Bioderij Cup van Ad Valk met 90 punten voor de draf en 90 punten voor de galop, ze eindigde daarmee op de 3de plaats. 
Haar halfbroer Bad Boy (v. Olivi) won in 2010 de DG Bar Cup in Amerika.
Haar andere halfbroer, hij loopt op het moment PSG int.I Haar halfbroer Eldorado (v. Special D) is goedgekeurd bij het AES en ook in Engeland, hij nam in 2015 en 2016 deel aan WK jonge dressuurpaarden te Verden voor Engeland met Emma Woolley, hij loopt nu Lichte tour.
Een andere halfbroer B-Trento (v. Trento B) loopt in de USA Int-I onder Katie Riley  
Haar dochter LaBeau GS (v. Fellini) behaalde 12-04-2019 als 3 jarige de hoogste punten van Nederland voor de EPTM test, ze behaalde een score van 86 punten, wat zeer uitzonderlijk is. Ze behaalde een 9 voor de draf, houding en balans en aanleg. Voor de stap kreeg ze een 8 en de galop werd beloond met een 8,5 evenals de souplesse en rijdbaarheid. Daarmee kreeg ze de uitnodiging voor de Nationale Merriekeuring.

Stamboom

Vader Le Formidable
Vader van vader Bordeaux
preferent
v.v.v. United
m.v.v. Venna
pref, prest, ster
Moeder van vader Vienna
Elite, pref, prest, prok
v.m.v. Ferro
preferent
m.m.v. Annabel
Elite, EPTM(drs), pref, prest, prok
Moeder Charlotte
Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr)
Vader van moeder Vivaldi
Preferent
v.v.m. Krack C
m.v.m. Renate-Utopia
D-OC, pref, prest, ster, WFFS-free
Moeder van moeder Lotte
keur, pref, prest
v.m.m. Damiro
m.m.m. Hilde
keur, pref, prest