We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie gaat er met onze talentvolle,  brave ,knappe toekomstige sportpony Eikenhorst nico samen schitteren in de ring.
Mylo hoe wij hem noemen is in omgang de perfecte kinderpony braaf met poetsen, wassen , in de stal ,aan de hand en bij de hoefsmid. Met rijden is hij ook erg braaf en heeft hier nog geen stap verkeerd gezet met springen en dressuur .Het is wel een voorwaartse pony .Mylo is al het een en ander gewend is al een paar keer mee geweest naar de Ponyclubles, heeft wat springwedstrijdjes gedaan springt met erg veel gemak en is voorzichtig op de sprong en gaat geregeld mee naar het bos wat hij erg leuk vind, alleen of in de groep, hij is goed verkeersmak en erg dapper. 
Hij is helemaal gezond zonder enige gebreken  en voorzien van  zijn nodige entingen  , ook is hij knhs gemeten op 1.44m.Hij is vorig jaar april klinisch goedgekeurd maar alle keuringen toegestaan k.k.Mylo verdiend alleen het allerbeste huisje met een ruiter die bij hem past mocht je graag meer info willen of een video ontvangen stuur gerust een app naar 0654317897.

Stamboom

Vader Leunsveld's Winston JR
Vader van vader Leunsveld's Winston
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Eikenhorst's Monica
Vader van moeder Sulaatik's Fireball
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.