We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lilly Rose is een zeer getalenteerde 7-jarige dochter van de hengst Dreamboy (Vivaldi x Ferro) en komt langs moeders zijde uit de welbefaamde Bottie-stam, merrielijn 52, fokfamilie 29 van de bekende fokker René Franssen ( http://www.renefranssenhorses.nl/rene_franssen_002.htm ).

Moeder Ramazotti is een ELITE lichte tour merrie. Ze heeft tot op PSG niveau gelopen maar beheerste oefeningen van hoger niveau (vliegende wissels om de pas, om de 2 passen e.d. meer). Is niet verder uitgebracht door de opkomst van meerdere jonge paarden.
Vader Dreamboy, grand prix niveau, doet het uitstekend onder het zadel van Hans Peter Minderhout.

Deze combinatie heeft dochter Lilly Rose, een beloftevol dressuurpaard met drie goede gangen, op de wereld gezet. Ze beschikt over een mooie grote sierlijke stap met veel lossigheid, een mooie opwaartse draf en vooral een fantastische galop! Heel bergop, gedragen en met veel sprongkracht.
Ze is een zeer ijverig paard met karakter en veel go maar tegelijkertijd zeer BOMPROOF. Ze schrikt zelden van iets. Ondanks dat ze veel go heeft, zal ze nooit op hol gaan.

Lilly Rose is zadelmak gemaakt op de leeftijd van 4 naar 5 jaar. Na enkele maanden onder het zadel gelopen te hebben, is ze terug op de weide gegaan om verder in alle rust te kunnen ontwikkelen. Het jaar erop is ze bevallen van een zeer goed merrieveulen van So Perfect (Sezuan x Sir Donnerhall). Dochter Senna Rose was 4de van de maar liefst 18 veulens op de KWPN CK in Brabant NL en had nog hoger kunnen eindigen (was op dat moment wat overbouwd). Alsook op de BWP prijskamp in Meerdonk BE viel ze in de smaak met een mooie 3de plaats.

Sinds begin dit voorjaar loopt Lilly Rose terug onder het zadel. Ze heeft de draad goed opgenomen. Momenteel zit er al een groene vliegende wissel op.

Kortom een beloftevol dressuurpaard voor de nabije toekomst! Ook voor fokkers is dit een zeer interessant paard! Alsook voor de recreatieve ruiter die op zoek is naar een allround paard. Lilly Rose gaat graag wandelen en kan ook een mooi sprongetje nemen.

Verder is Lilly Rose super braaf in de omgang, ook lief naar andere paarden toe. Ze is braaf bij de dierenarts, tandarts, hoefsmid...

En heel belangrijk: ze laadt op een trailer als een droom!

RX goedgekeurd (foto’s van benen, hals en rug)!

Bij interesse, graag een whatsapp sturen.
Tel.: +32 (0)477909165

RECHTSTREEKS VAN DE FOKKER!

Stamboom

Vader Dreamboy
KEUR
Vader van vader Vivalidi
KEUR
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate-Utopia
PREF PRES STER D-OC
Moeder van vader Resia
ELITE PRESTATIE PROK
v.m.v. Ferro
PREF
m.m.v. Iresia
PREF STER
Moeder Ramazotti
ELITE SPORT D-OC PROK
Vader van moeder Livingstone
v.v.m. Landgraf
m.v.m. Sennerin
Moeder van moeder Milotti
KEUR SPORT
v.m.m. Pavarotti Van De Helle
m.m.m. Gibotti
PREF PRES STER