We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een veelbelovend paard om je avontuur op te beginnen voor een goede prijs?

Maak kennis met Ottaviano, een knappe 5-jarige ruin van Expression. Met zijn charmante verschijning en talentvolle potentie is Ottaviano het ideale paard voor de handige, kleinere ruiter die klaar is om de wereld van de paardensport te veroveren. Met drie uitstekende basisgangen, waaronder een heerlijke draf, belooft Ottaviano een goede partner te zijn voor zijn nieuwe ruiter. Momenteel meet hij ongeveer 160 cm, maar er wordt verwacht dat hij nog zal groeien.

Ottaviano is een product van onze eigen fokkerij, waardoor zijn volledige geschiedenis bekend is. Het is belangrijk op te merken dat Ottaviano nog wat meer zelfvertrouwen en lef nodig heeft onder het zadel, daarom is hij niet geschikt voor onervaren ruiters. Hij zoekt een ruiter met ervaring in het rijden van jonge paarden, iemand die hem kan begeleiden en helpen zijn volledige potentieel te bereiken. Helaas moet ik hem verkopen wegens tijdgebrek.

Ottaviano is goedgekeurd, inclusief hals- en rugonderzoek. Hoewel er een bemerking is, heeft de dierenarts aangegeven dat dit geen problemen zal veroorzaken in de sport.

Voor meer informatie, inclusief video's op aanvraag, neem gerust contact met ons op via telefoon of WhatsApp op 0641772513.

Ottaviano staat momenteel in Sint Maarten (Noord-Holland). 


Video op aanvraag. 

Paard staat in Sint Maarten (Noord-Holland)

Stamboom

Vader Expression
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate-utopia
Moeder van vader Melody
v.m.v. Vincent
m.m.v. Ganulda
Moeder Extra bijzonder bij paffe
STB Ster, Sport-(DR), Prok
Vader van moeder Uphill
v.v.m. Oscar
m.v.m. Naomi Ceroon
Moeder van moeder Total Touch
v.m.m. Montecristo
m.m.m. Only