We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bent u op zoek naar het neusje van de zalm? Wij hebben hem te koop! Deze schitterende 3 jarige hengst is er een die net als zijn vader Matthys 504 het hoogste niveau kan gaan bereiken. Mats is een hengst met een mooie bouw, een schitterend klein hoofdje en 3 enorm sterke bewegingen. Hij blinkt met name uit in zijn enorme sterke achterbeen gebruik maar ook al de balans en takt die hij heeft voor zo'n jong paard. Mats heeft de ABFP test gelopen en kreeg daarmee de super score van 80 punten voor de kar en 76 punten onder het zadel. Mats is dus ook zeer geschikt als tuigpaard. Dit paard is een echte all-rounder! 
Mats is zeer fijn te rijden en zet altijd zijn beste beentje voor! Hij is leergierig en werkwillig maar geeft ook een erg fijn gevoel onder het zadel. Hij is erg nuchter en niet snel van nieuwe dingen onder de indruk, hij stapt graag op nieuwe dingen af en is niet het type wat er vandoor gaat zonder te stoppen. Mats is ook een paard om straks de Friesian Talent Cup voor 3 jarige paarden mee te rijden. Een topper van een paard die hoge ogen in de ring gaat gooien!
 In de omgang is Mats een vriendelijk paard wat van aandacht houdt.

Mats is rontgenologisch in orde voor de sport en hij heeft geen gebreken.

Meer informatie en een video vind u op onze website www.frysk-andaluz.com

Stamboom

Vader Matthys 504
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Dries 421
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.