We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle, lieve Jazz ruin, Heathcliff Utopia, alias Bas omdat hij vooral mijn clown is.

Bas is goud eerlijk, maar zeker niet de makkelijkste qua rijden. Hij wil alles voor je doen, maar vind het moeilijk om zijn lijf op de juiste manier te gebruiken en te ontspannen. Ondanks dat hij vrij sterk kan zijn, hebben slofteugels en grof geweld absoluut geen zin. De afgelopen jaren is hij door persoonlijke omstandigheden vrij weinig getraind. De laatste paar maanden is hij weer opgepakt. Hij doet zijn werk met veel plezier. Hij is wel echt een Jazz, er gaat niets ongemerkt voorbij… hij is hierin al wel veel relaxter geworden, maar zijn concentratie blijft een dingetje.
Gek genoeg is het wel een paard waar je na een paar weken rust zo weer opstapt & mee weg rijdt. De afgelopen jaren heeft hij wel veel geleerd. Zo kon hij niet vast staan, dit gaat nu perfect. Ook aan het trailer laden heb ik veel tijd besteed. Dit gaat nu ook goed in een 2-paards trailer. Bas is mee op concours geweest en doet dit goed & met veel plezier. Hij is op dit moment M2 startgerechtigd. In de training is hij echter verder. Appuyementen doet hij met 3 hoeven in zijn neus. Zowel in de draf als in de galop. Ook doet hij de eenvoudige galopwissel goed.
Bas is bekend met het bos & kan ook een sprongetje maken. Vooral voor de afwisseling doet hem goed.
Hij kent de molen. Bas is ook bekend met de Stang & trens.

Voor Bas zijn we opzoek naar iemand met geduld. Hij wil het echt voor je doen, maar wel op zijn tempo. Hij moet naar buiten kunnen. Bas wordt alleen verkocht aan de persoon met de juiste klik. Een goed nieuw huis is het belangrijker dan de prijs.

Bas wordt verkocht i.v.m. tijdgebrek van de eigenaar maar is wel dagelijks in beweging en zal ook verder uitgebracht worden op wedstrijd. 

Hij staat recht op zijn voeten en is altijd op tijd geënt, influenza en Rhino. Hij gaat elk jaar naar de tandarts en om de 7 weken naar de hoefsmid. 

Graag reageren per app of mail ivm werk. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader Cocktail
v.v.v. Pusioso
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mistral Utopia
Vader van moeder Elcaro
v.v.m. Zeoliet
m.v.m.
Moeder van moeder Carola Utopia
v.m.m. Ulft
m.m.m.