We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een fijn en lief paard voor de toekomst? Myrakel alias 'Wonder' is een gezonde 6-jarige Gelderse palomino ruin met een zachtaardige, geïnteresseerde en vriendelijke aard.  Hij is opgevoed met veel liefde en zorg, waardoor hij goed gesocialiseerd is en gemakkelijk een band vormt met paard en mens.  

Hij beschikt over voldoende beweging en atletisch vermogen om een fijn dressuurpaard te zijn voor de meer ambitieuze ruiter. Wij hebben hem allround getraind in diverse disciplines en hij wordt erg blij van grondwerk, springen en mee op de buitenrit.  

Ondanks zijn betrouwbaarheid is Wonder geen beginnerspaard. Hij is ivm zijn leeftijd nog niet mee geweest op vreemd terrein en zal hier naar verwachting spanning op hebben. Hij staat overdag in de kudde en deze sociale omgeving is belangrijk voor hem. Hij is prima mee te nemen van de kudde weg en te trainen. 

Wonder is altijd netjes bekapt, ontwormd, gevaccineerd en kent de tandarts. We zijn gestart met trailerladen, dit is nog geen vanzelfsprekendheid voor hem, met vertrouwen gaat dit lukken.  

We verkopen hem in verband met veranderde persoonlijke omstandigheden en zien graag dat Wonder een zorgzame nieuwe eigenaar treft die het paarden welzijn voorop stelt. Als je je hierin herkent neem dan contact op via tel/app voor meer informatie of om kennis te maken: 06-29008908. Wonder staat in Wolfheze. 

Evt. klinische/ röntgenologische keuring is voor kosten van koper. Rapport van 3 jaar geleden is beschikbaar. Geen bijzonderheden.

Stamboom

Vader Edmundo
Vader van vader Upperville
v.v.v. Cabochon
m.v.v. Gecari
Moeder van vader Satricia
v.m.v. Modern
m.m.v. Jatricia
Moeder Gervana
Vader van moeder Wilson
v.v.m. Koss
m.v.m. Metha
Moeder van moeder Cervana
v.m.m. Rubus B
m.m.m. Nirvana