We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop; Prachtig hengstveulen uit kampioens merrie.

Coopers Coco is een prachtig hengst veulen van april 2023.

Coopers Coco is een aanhankelijk hengst veulen dat niet snel onder de indruk is van dingen om hem heen. Hij is nuchter en nieuwsgierig naar  dingen die hij ziet
Coopers Coco komt uit de kampioens merrie Lady Sunday, Lady Sunday werd  als veulen en als 3 jarige nationaal kampioen bij het NRPS.
Verder is Lady Sunday opgeleid tot het Z2 dressuur en behaalde ze de titel best gaande dressuurpony. Verder heeft ze het gouden karakter dat je voor elke pony zou willen.
Gezien de aanhankelijkheid van Coopers Coco mag je verwachten dat ze niet alleen haar talent maar ook haar karakter heeft doorgegeven.

De vader is Cooper van het Gildeland; Cooper is ook een super vriendelijke kinderpony die inmiddels voor de sport is geruind. Hij behaalde een mooie gedeelde 2e plaats bij de selectie voor Dutch pony championship. en  op de Gelderse kampioenschappen werden ze knap reserve kampioen in de klasse L1 Een pony die het in de sport met kinderen dus ook goed doet.

Ziet u deze toekomstige sportpony wel zitten dan mag u altijd bellen om te komen kijken.
Tel 06-23216014

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.