We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zeer lieve mooie talentvolle ruin.

Deze mooie grote 4 jarige ruin is een afstamming van Guardian x rousseau. Met een stokmaat van 174. Wij hebben Outcome als veulen aangekocht en hebben hem altijd zelf in de hand gehad, hij is bij ons opgegroeid en hebben hem zelf zadelmak gemaakt. Met zadelmak maken was hij echt heel erg lief en makkelijk. We reden na de 3e keer erop al los door de grote 20x 60 baan, vanaf de eerste dag geeft hij al z’n vertrouwd gevoel. En dat gevoel geeft hij de ruiter nog steeds.

Hij heeft een mooie  zelfhouding en front. Outcome is heel fijn en licht te sturen. Hij is licht in de hand en pakt het begin van de zijgangen ook al op en dit doet hij echt goed. Pasje wijken en schouderbinnenwaarts kent hij al. In galop heeft hij al veel balans en schakelt daarin makkelijk. Outcome is een paard met veel aanleg, die heel graag werkt. Hij heeft een fijne voorwaartse drang en is niet flegmatiek. Hij heeft een karakter van goud en hij houdt van aandacht.

Ben jij opzoek naar een braaf, fijn en werkwillig toekomst paard dan is Outcome wat voor jou. Hij is braaf op vreemd terrein. Hij heeft verder nog een wedstrijd ervaring. Buitenrit kent hij nog niet maar we denken dat hij daar eventueel wel geschikt voor zou kunnen zijn. Omdat hij een heel braaf en nuchter karakter heeft en zich heel fijn laat bewerken door de ruiter. Outcome geeft de ruiter een vertrouwd gevoel en dat is fantastische.

Hij is braaf op vervoer. Hij heeft geen stal gebreken of bijzonderheden. Outcome is röntgenologische gekeurd met een positief advies. Hij is verder helemaal gezond. Hij staat in de wei en paddock bij ons altijd alleen maar het is een heel lief paard wat eventueel ook in een groep zou kunnen.

Outcome is sociaal en in omgang eerlijk en braaf. Mocht je nog verder vragen hebben dan horen we het graag. Film op aanvraag alleen via what app.


Chantal: 0610114630
Jessica : 0612183382
www.dressuurstal-nijpjes.nl

Stamboom

Vader Ghandi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.