We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een superknappe stoere PRE hengst met een hart van goud? Eentje met veel potentieel voor de dressuursport, maar ook geschikt voor een ambitieuze recreatieve ruiter omwille van zijn cool en betrouwbaar karakter? Dan stellen we je graag voor aan Negro. 🤩

Hij is een 5 jarige PRE hengst (08/2018) van 1m63 momenteel.
Hij is apto gekeurd in Spanje, maar vertoont totaal geen hengstengedrag. Hij is het gewoon van op een gemengde stal te staan, stond ook hier vlakbij een merrie, en kijkt niet om naar andere paarden.
Een heel makkelijk paard op stal en in de omgang, heel rustig. 💙

Onder het zadel toont hij ruime mooie gangen, hij stapt reeds twee hoeven over zonder veel moeite te moeten doen. Hij is laat opgeleerd, heeft lang kunnen uitgroeien, en kent momenteel enkel de basis. Ook onder het zadel toont hij zich cool en betrouwbaar, hij is niet sensibel of rillerig en je mag er wat aan rijden. Hij is niet snel onder de indruk, wij rijden hem in weer en wind en hij kijkt van niets op.

Negro is apto gekeurd, en is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd voor de sport. Meer info via pb of whatsapp 0473 82 60 15

Stamboom

Vader Luano
Vader van vader Algabeño XVII
v.v.v. Anfitrion II
m.v.v. Algabeña XII
Moeder van vader Cartucha II
v.m.v. Botanici III
m.m.v. Estoniflaya
Moeder Mimosa XCIX
Vader van moeder Jerezano LII
v.v.m. Deco
m.v.m. Jerezana XXXIX
Moeder van moeder Halconera VII
v.m.m. Olivito II
m.m.m. Astro Hungara