We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zoeken wij een nieuw 5-sterren huisje voor onze super lieve, enthousiaste en knappe valk kinderpony! 

Het is een ruin van 7 jaar oud met een stokmaat van rond 119cm, grote A-pony. De pony is bereden, betuigd voor de wagen en bekend met werken aan lange lijnen. Hij luistert zeer goed naar de stemcommando’s en is fijn aan de hulpen, zacht in de hand en maakt zich niet sterk. Hij maakt een goede sprong en vindt springen erg leuk om te doen. Ook buitenritjes maken vindt hij heel leuk! Hij is gek op aandacht en komt altijd naar je toe in de wei of paddock om lekker te knuffelen.

Wegens jonge leeftijd van onze kinderen is hij nooit officieel gestart, maar hij is startklaar en een iets meer ervaren ruitertje kan er zo mee op (bixie)wedstrijd! Onze kinderen zijn nog vrij onervaren en rijden op hem gewoon voor het plezier in de bak en maken buitenritjes, daarnaast wordt hij door wat oudere meisjes dressuurmatig gereden en maken ze af en toe een sprongetje. 

Deze kleine vriend is welsh gefokt, kerngezond, volgens schema gevaccineerd, gaat jaarlijks naar de tandarts voor standaard controle, braaf bij de hoefsmid en is bekend met scheren.
Alle keuringen toegestaan kk. 

Wegens tijdgebrek en school zoeken wij helaas een nieuw huisje voor deze lieverd, waar hij lekker aan de slag mag en vertroeteld wordt. 
Goed huisje zeer belangrijk! 

Bij serieuze interesse bij voorkeur bellen of stuur een berichtje / whatsapp. Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.