We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Indiana
Merrie, 1.54m (E-pony)
9 jaar, 12-03-2014
Allround

Met spijt in ons hart zoeken we een nieuw huisje voor onze pony Indiana. Indiana is een talentvolle brave allround pony die graag voor je werkt. Ze vindt alles leuk: dressuur, springen, cross, buitenrit alleen of in een groep, grondwerk, spelen. In de omgang en met rijden is Indiana een lieve merrie die braaf is, makkelijk in de hand is en goed op jou let. Ze is graag elke dag aan het werk, maar kan ook een dag stil staan, je stapt dan zo weer op. Met zadelen en deken opdoen is ze narrig, zodra dat gedaan is, is ze weer rustig en lief.
Makkelijk met trailerladen, ze loopt er zo in, is alleen te laden. Makkelijk bij hoefsmid, tandarts en dierenarts.

Mijn dochter traint Indiana wedstrijdgericht voor zowel dressuur (L1+9), springen (1.00m+9) en cross. Op ander terrein is ze heel braaf en met zo te rijden als thuis. Ze is regelmatig mee op wedstrijd geweest en elke week mee naar de ponyclub voor springles en paar keer op ponykamp. Ook zijn we vaak op buitenrit geweest naar bos en strand of gewoon lekker langs de weg lopen. Dit kan ze zowel alleen als in een groep. Ze is verkeersmak, alleen vrachtwagens zijn wat spannend.

Indiana is fijn te rijden en goed voorwaarts, niet kijkerig, licht in de hand en loopt makkelijk aan de teugel. In training bezig met oefeningen van M dressuur en er zit nog meer in. Met springen wordt ze wat heter, dan is ze niet voor een beginner.

Netjes bijgehouden met enten, ontwormen, tandarts en hoefsmid. Indiana heeft een litteken net boven haar linker achterhoef, dit heeft geen invloed op haar beweging.

Wij verkopen Indiana ivm overgang naar de paarden. Wij zien haar graag op een plek waar ze veel afwisseling en uitdaging krijgt. Een fijne plek voor Indiana is belangrijker dan de prijs.

Keuren mag, kosten koper
Meer informatie en video’s op aanvraag.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.