We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer interessant gefokte vijfjarige springmerrie v. Kannan te koop. 

Als driejarige slaagde zij met 79 punten voor de EPTM test, waarbij zij door het al behaalde PROK certificaat rechtstreeks ELITE werd. De merrie heeft bij ons 2 veulens gebracht. Beide veulens nog in eigendom. Op dit moment is de merrie drachtig van New Pleasure VDL. Haar veulen wordt begin mei 2024 verwacht. 

De merrie komt uit een eveneens elite, EPTM-(spr), PROK merrie van Indoctro, Hidilja-D. Hidilja-D gaf tevens een elite, EPTM-(spr) merrie van Etoulon die inmiddels succesvol wordt uitgebracht op 1.10 niveau. Hidilja-Ds moeder was de Z springen geklasseerde prestatiemerrie L.Quidilja v. Quidam de Revel. Deze merrie bracht diverse springpaarden die inmiddels internationaal worden uitgebracht op hoog niveau, waaronder 2 nakomelingen op 1.50 en 1 op 1.30 niveau. Ook verder in de moederlijn komen diverse bewezen springpaarden voor. 

Laatste foto als veulen. Filmpjes op aanvraag. 

Bij interesse bellen naar 0643371240

Stamboom

Vader Kannan
Vader van vader Voltaire
Preferent
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gogo moeve H
Moeder van vader Cemeta
Keur, preferent, prestatie
v.m.v. Nimmerdor
Preferent
m.m.v. Wozieta
Preferent
Moeder Hidilja-D
Elite, EPTM-(spr), PROK
Vader van moeder Indoctro
Preferent
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII H
Moeder van moeder L.Quidilja
Prestatie
v.m.m. Quidam de Revel
m.m.m. Ilja