We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens overgang grotere ponies;
Super leuke tienjarige schimmel Welsh (met vol papier) merrie. Officieel gemeten op 126.9. Dubbel L en regiokampioen springen vorig jaar. 

Febe is wekelijks mee geweest naar les en op wedstrijden, heeft nog veel meer potentie voor de dressuur en vindt springen het einde, springt werkelijk alles. Helaas groeit ze niet mee met onze dochter en geeft zij de voorkeur aan haar grotere ponies waardoor Febe inmiddels al maanden niet meer volop de aandacht krijgt die ze verdient. Er rijden nu voornamelijk vriendinnetjes op zonder ervaring en dat vinden wij zonde van en sneu voor zo'n leuke, lieve pony. Maar omdat ze zo braaf is en niet in de weg loopt, blijft ze toch steeds maar staan 😅
Hierdoor nu gunstig geprijsd bij een snelle afhandeling.

Onze dochter is met haar begonnen in de bixie en Feebs is braaf genoeg voor een beginnend ruitertje, maar wij zouden het zelf leuker vinden als ze weer de sport in kan met een ambitieus ruitertje, omdat deze pony altijd met prijzen thuis komt. 

Onze dochter is hier op de foto's  +-1.50m.
Graag appen/bellen voor meer info op
06-47157315


Foto's en filmpjes volop aanwezig via de app.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokampioen springen 2022 1