We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat onze dochter nu toch echt te groot wordt. Bieden wij onze knappe en brave C pony te koop aan. Prinsenweier’s Leo is bij ons geboren en hij is door onze dochter opgeleid.

Leo is 7 jaar oud, en super fit! Stokmaat 1,36 meter. Leo heeft veel aanleg voor dressuur. Hij heeft een winstpunt behaald in het Z1 dressuur en in het Z-springen, maar met springen merk je wel dat onze dochter voor hem groot begint te worden.

Leo gaat wekelijks naar de spring- en dressuurles en op donderdag naar de ponyclub. Verder is hij dol op bosritten, zowel alleen als samen met andere paarden/pony's. En hij is ook verkeersmak.

In de wei is hij sociaal met andere paarden en hij is altijd in voor een dolletje met de andere. Hij is top braaf een echte schoolmaster met zijn 7 jaar. Een super lieve pony waar ook een jonge ruiter mee aan de slag kan.

Leo is een fantastische pony, die we een nieuw 5-sterren huisje gunnen. Hij valt in de hogere prijsklasse.  

Voor meer informatie kun je me bellen of whatsapp-en met 06-14 639 288.

Stamboom

Vader Kees
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Meladelle's Chakira
Vader van moeder Bolster Goldleaf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.