We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN
FOKKER / CONTACT: Dhr. F. van Santvoort
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
De met Jessica Kürten op internationaal niveau uiterst succesvolle Harley VDL heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op Tenders S.In de pedigree van Harley VDL vinden we drie zeer geliefde internationale springpaarden op rij.. Heartbreaker, Carthago en Caletto I. Gecombineerd met de begeerde Holsteiner tophengt Contender, maakt dit van Tender S een springbelofte voor de toekomst.
-----
Moeder van dit mooie hengstveulen is de Holsteiner merrrie Zatender. Zij stamt af van de beste Holsteiner hengsten Contender en Acorado I. Zatender is een halfzus van de AES goedgekeurde hengst Hyperion S (v. Tornesch). 

Contender, is een van de beste zonen van Cor de la Bryère, leefde bijna tot een respectabele leeftijd van 30 jaar en heeft zijn prachtige bouw, springcapaciteiten en rijdbaarheid van wereldklasse nagelaten aan een groot aantal nakomelingen en 127 goedgekeurde zonen, zoals Contendro en Canabis Z. Op het hoogste niveau van sport vind je o.a. Marco Kutcher's Olympisch bronzen medaillewinnaar en Europees kampioen Montender, Meredith Michaels-Beerbaums Checkmate en Ludger Beerbaums geweldige merrie Chiara.
-----

Stamboom

Vader Harley VDL
1.55m.
Vader van vader Heartbreaker
1.60m.
v.v.v. Nimmerdor
1.60m.
m.v.v. Bacarole
Ster
Moeder van vader Larthago
1.50m.
v.m.v. Carthago
1.60m.
m.m.v. Daisy VI
Moeder Zatender
Vader van moeder Contender
Premiehengst
v.v.m. Calypso II
1.45m.
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Polani
v.m.m. Acorado I
1.50m.
m.m.m. F-Carina